Participants i col·laboració

Andrea Ríos, professora del projecte

Ballarina professional titulada pel conservatori professional de dansa de València en la disciplina de dansa contemporània. Titulada en coreografia i interpretació de la dansa en el conservatori superior de dansa de valència amb especialització en dansa social i comunitària.

En l’actualitat, treballa com a docent en estudis professionals de dansa, balla professionalment en les tres produccions de la companyia Takiri Art Company, investigadora científica en l’àmbit de la dansa i desenvolupa projectes socials que combinen arts escèniques i comunitat.

És psicòloga, psicoterapeuta Gestalt experta en dansa moviment teràpia. Ha treballat com a psicoterapeuta individual i grupal en l’àmbit clínic, social i en recursos humans. Docent en formacions de màster i postgrau en universitats nacionals. Va desenvolupar projectes internacionals com «Dance Movement Therapy & creative dance» a l’Índia a través de Street Heroes of India. Projectes locals com «Rebramar», beneficiari de la convocatòria de “Resistències Artístiques” organitzada pel CCCC de la Comunitat Valenciana. Desenvolupa la seva recerca entorn a la dansa i l’Alzheimer amb «Bailarina del Olvido».


València Acull

València Acull és un espai solidari d’aprenentatge intercultural i lluita contra el racisme i l’individualisme insolidari; en el qual s’ofereix contribuir en la creació d’una societat millor mitjançant la participació i l’acció de persones autòctones i immigrants.

Treballen per a la sensibilització social i lluiten en contra del racisme a través de la participació en xarxes, projectes de no discriminació.

Més informació: https://valencia-acoge.org/


Save the Children

En la Comunitat Valenciana atene més de 1000 xiquets i xiquetes en risc de pobresa o exclusió social i a les seves famílies. L’atenció consisteix en activitats de reforç escolar i d’oci i temps lliure, així com de repartiment de material escolar. Els professionals de Save the Children també faciliten ajuda psicològica i teràpia psicosocial a les famílies. A més, destinen gran part dels seus esforços en tractar d’influir en l’agenda política i en el procés de presa de decisions per a aconseguir canvis i millores per a tots els xiquets i xiquetes.